Goda råd säljs alltid dyrt. Springer hit, springer dit, tycks förlora alla jobb Sliter ut sin unga kropp. Äter bara någon gång ibland Alla vill honom väl, men goda råd säljs alltid dyrt Han är missförstådd, men tycker det är skönt Hans mor räknade med hans blygsamma natur Att vara nöjd med sin lott och vara tacksam resten av sitt liv Men han vill ha sitt liv som små nålar i sitt bröst Så havet ligger blankt Havet ligger blankt Havet ligger blankt medans stormen rasar Så havet ligger blankt Havet ligger blankt Havet ligger blankt och gömmer en skatt Han vill ha och se allt som kan göra honom vis Men han fryser när det är varmt och han skrattar på begravningar Kommer hem sent på natten låser in sig i sitt rum och blir kvar där tills dagen efter klockan 12 Är beredd på det mesta, men inatt sover han ensam Söker sällskap desperat och berättar om vad som hände när hon blev kär i en mörk o fager yngling från Paris Så havet ligger blankt… Spoken: Ibize c’est un ile qui ce 450 km au cotes des Espagne L’ile petetrez des Espagnoles, de sit par des Aleman, les Anglais et les Suédois L’ilie un climat increable particialement dans le ete Un chir encontre un homme * Så havet ligger blankt… * (Ibiza är en ö 450 kilometer utanför Spaniens kust. Där bor framför allt spanjorer, men även tyskar, engelsmän och svenskar. Den har ett underbart [otroligt] klimat, speciellt under sommaren En flicka möter en pojke) Credits