Hyresgästen. Grannar Klockorna ringer Klockorna stannar Alla springer Grannar Vad är det som händer Gästerna vänder i min dörr Granne Det är ett dagligt mirakel Granne, du stolta hanne Jag grillar i trappen Jag pillar på knappen Jag är grannen med för mycket i västen Snart kommer protesten i form av en lapp (Hgn!) (Ah vafan!) Grannar Era tår är så ömma Vem kunde drömma Full, och jag är och ramlar Grannar Ni hör hur det skramlar Ni hör hur jag svamlar Jag är grannen bredvid Granne! Det är ett dagligt mirakel Slagbomb mot kakel Har du koll på frugan Grannar Det var inte jag Ett par dagar för sent Det var inte jag i tvättstugan Det var inte jag! Åh! Åh! Nej! Mitt samvete är rent Grannar Det är ett dagligt mirakel Slagbomb mot kakel Har du koll på frugan Det var inte jag I tvättstugan Det var jag Det var jag Granne Written by: