Molloys okände bror (Kära herre välsigna denna min måltid Som är helt uppbygd av kemikalier Det var måltider förr också, men numera är de varudeklarerade Således elektrifierar jag mitt bröd Smöret innehåller på inrådan av försvarets forskningsanstalt enzymer Rena bomben That’s all right baby, don’t blow your cool Kära herre välsigna morgongymnastiken Jag deltar visserligen inte, men jag lyssnar Jag kan stänga av radion, sänka volymen Och jag behöver inte göra knäböjningar, ännu Det är frihet det, tack herre Thanks for nothing Kära herre välsigna min säng Tack för de blommiga lakanen som påstås göra damer tillmötesgående Ja, rent av upphetsade Tack kära herre för att jag inte blir upphetsad Det är väl alltid något Tack, och det vill jag göra kristallklart: För samlevnadsexperten som har avrått mig att byta till svarta lakan När det blir dags nästa gång! Hon är också en av dina barn herre, därför: Thanks again)