Den gyllene grenen. Om ingen spikar upp mig så spikar jag upp mig själv. (om jag hade pengar Ya ha deedle deedle, bubba bubba deedle deedle dum bara gå omkring o jabba daj hela fickan full med guld jobba när jag ville Ya ha deedle deedle, bubba bubba deedle deedle dum om jag bara vore lite rik jabba dabba dibi dibi dum jag skulle bygga mej ett jättestort hus precis i hjärtat utav stan med koppartak o golv utav ädelträ en trapp som går högt upp till taket o ännu en som går ner fast likadan o så en tredje trapp att skryta med på gården skulle jag ha ankor o höns ja fåglar o djura av alla slag skulle fritt få ströva o skutta runt till deras kvack kvack kvack kvack kvack kvaack skulle jag lyssna varje dag att leva så det vore välan bra om jag hade pengar Ya ha deedle deedle, bubba bubba deedle deedle dum bara gå omkring o jabba daj hela fickan full med guld jobba när jag ville Ya ha deedle deedle, bubba bubba deedle deedle dum om jag bara vore lite rik jabba dabba dibi dibi dum o stadens all styresmän dom kom o kröp för mej dom skulle fråga mej om allt **** **** ****** ********”’*** Vilket fjäskande o bjäbbande blaj blaj blaj blaj blaaaaj o det skulle inte betyda nånting vad jag gav för svar e man rik då har man alltid rätt om jag hade pengar Ya ha deedle deedle, bubba bubba deedle deedle dum bara gå omkring o jabba daj hela fickan full med guld jobba när jag ville Ya ha deedle deedle, bubba bubba deedle deedle dum om jag bara vore lite rik jabba dabba dibi dibi dum du som skapat öken o oas kan du ändra ödet litegrann skulle dina planer gå i kras om jag var en burgenman)