Drottningen av Saba (efter Kjell Höglund) Du är en konstig flicka Kanske är det därför som jag är Så fascinerad av dej Konstig flicka La la la la la la la Du är en konstig flicka Kanske är det därför som jag blir Så konfunderad av dej Konstig flicka La la la la la la la När vi har maskerad Då klär du dej som Drottningen av Saba Du kontrollerar hela rummet ensam Du är suverän När vi har maskerad Då dansar du som Drottningen av Saba Och hela rummet kokar av förväntan Och av het nervositet Du är en konstig flicka Kanske är det därför som jag är Så intresserad av dej Konstig flicka La la la la la la la Du är en konstig flicka Kanske är det därför som jag är Så attraherad av dej Konstig flicka La la la la la la la När vi har maskerad Då för du dej som Drottningen av Saba Och alla andra blir marionetter I ett magiskt spel När vi har maskerad Försvinner du som Drottningen av Saba Och hela rummet drar en suck Av lättnad Och av blek besvikelse När vi har maskerad Då klär du dej som Drottningen av Saba Du kontrollerar hela rummet ensam Du är suverän När vi har maskerad Då dansar du som Drottningen av Saba Och hela rummet kokar av förväntan Och av het nervositet Du är en konstig flicka Kanske är det därför som jag är Så fascinerad av dej Konstig flicka La la la la la la la Lal la la la la la la