Jag är definitivt vad man kallar för en plaza man Jag rör mig så sofistikerat som bara jag kan Och jag skäms inte för att betraktas som en Don Juan Så jag är definitivt vad man kallar för en plaza man Plaza man, plaza man I centrum av en självklar trend står plaza man Jag känner mig hemma precis var som helst på planeten Min klocka har en tidlös design och mäter evigheten Av personliga skäl så vill jag att en drink ska vara snygg Som en frusen Margarita i min pool när jag simmar på rygg Plaza man, plaza man I centrum av orkanens öga står plaza man För mig är konceptet essensen av en funktionell detalj Och själv är jag naturligtvis ett levande bevis på stajl Det är ensamt på toppen men det är bara här som man är sann Så jag är definitivt vad man kallar för en Plaza man Plaza man, plaza man I centrum av sin egen existens står plaza man Jag bär min vita smoking som ett uttryck för vett och etikett Från Stureplan till Pamplona är liksom mitt sätt Där friterade tjurtestiklar är en självklar middagsrätt För den som lärt sig flyga är livet både skönt och lätt Plaza man, plaza man Detta livets goda är som gjort för plaza man Plaza man, plaza man I centrum av en självklar trend står plaza man