Jag och Stig.     Hade stämt möte med Stig Larsson på Sturehof. Jag väntade i 20 minuter, sen gick jag.  Jag hade ju viktigare saker att göra, nästan pank, så jag gick och jobbade vid JackVegas maskinerna några kvarter bort. Ja, isåfall så ringde telefonen när jag satt där, det var från Sturehof,  men jag hade lite medvind med maskinen, så jag svarade inte. En kvart senare var jag helt pank, så jag tänkte, Stig bjuder säkert på en bärs eller nåt, om han är där, så jag gick till Sturehof iallafall, gillar ju egentligen inte att prata, inte så oral, det tråkar ut mig, men vad gör en inte för en bärs. Stig satt på sin stammisplats o var skitsur. Mumlade fram något, under lugg, om att bussen var försenad. Jag väntar inte mer än en kvart på någon, så jag. Han slängde åt mig några texter som skulle publiceras i DN, tror de blev doppade lite i köttbullarnas brunsås.