måndag 8 mars 2010

Kolla in mina foton på Facebook

facebook

Kolla in mina foton på Facebook


Hej!

Jag har skapat en Facebook-profil där jag kan lägga ut mina bilder, filmklipp och evenemang. Nu vill jag lägga till dig som vän så att du också kan se min sida. Men först måste du gå med i Facebook. Så fort du är med kan du också skapa en egen profil!

Hälsningar,
Cm

Klicka på länken nedan för att registrera dig på Facebook:
http://www.facebook.com/p.php?i=100000869858109&k=Z6E3Y5643V2O5BMJPB63QTY2W3BK6UXNUWFYCEVAUW&r

Already have an account? Add this email address to your account here.
c.m.lundberg.postadetta@blogger.com har fått en inbjudan om att gå med i Facebook av Cm Lundberg. Om du inte vill ha fler sådana här e-postmeddelanden från Facebook kan du klicka här för att avsluta prenumerationen.
Facebooks kontor finns på 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, USA.